Het laatste formule 1 nieuws

Hoteliers Zandvoort kunnen begin september waarschijnlijk cashen

Hoteliers Zandvoort kunnen begin september waarschijnlijk cashen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De kans is groot dat de Grand Prix van Nederland in Zandvoort volgend jaar in september wordt verreden. Veel hoteliers in de regio zullen hun kans, net als vorig jaar, schoon zien. Formule 1-fans die willen overnachten in de buurt van het circuit zullen flink de portemonnee moeten trekken. Veel accommodaties zijn of al uitverkocht of nog niet beschikbaar op de populaire site Booking.com. Wie daar nu zoekt op drie overnachtingen, van 2 tot en met 5 september, ziet dat 96 procent van de accommodaties op die site niet beschikbaar zijn voor de genoemde data.

De fan die het Amsterdam Beach Hotel in Zandvoort aanklikt krijgt helemaal de schrik van zijn leven. De prijs voor 3 nachten? 31.506 euro. Ruim 10.000 euro per nacht dus. Dat blijkt echter niet te kloppen. Kamers voor het genoemde hotel zijn nog helemaal niet te boeken, vandaar dat de prijzen zo hoog zijn.

Het hotel zal ook niet beschikbaar zijn tijdens het Grand Prix-weekeinde, aangezien het al is geboekt door het management van de Formule 1. De kans dat de race dus in het eerste weekeinde van september wordt verreden wordt dus groter en groter.

Afgelopen jaar waren dezelfde taferelen rond hotels merkbaar. De koningsklasse van de autosport zou op 3 mei na 35 jaar weer terug zijn in Nederland, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Ook de hotelkamers voor begin mei waren schier onbetaalbaar. In februari bleek echter dat veel accommodaties nog beschikbaar waren, vanwege de astronomische bedragen die werden gevraagd. Ondernemers zakten daarop weer flink met de prijzen. Geduld kan dus beloond worden.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hoteliers Zandvoort kunnen begin september waarschijnlijk cashen