Het laatste formule 1 nieuws

Hulkenberg kan na Williams ook naar IndyCar: team Veekay toont interesse

Hulkenberg kan na Williams ook naar IndyCar: team Veekay toont interesse

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het lukt Nico Hulkenberg voorlopig niet een stoeltje te bemachtigen in de Formule 1, en ook voor volgend jaar lijkt het een lastig verhaal te worden. Toch zijn er buiten de Formule 1 genoeg partijen geïnteresseerd in de diensten van de Duitser.

Volgens Racer zou Hulkenberg namelijk op interesse kunnen rekenen vanuit de IndyCar -wereld. Dit was vorig jaar ook al het geval, maar toen verkoos hij de Formule 1 boven een andere raceklasse. Nu zou Ed Carpenter Racing, ECR, interesse hebben en zouden er zelfs al gesprekken zijn geweest. Teamgenoot van Veekay?

Naast Hulkenberg is ook huidig coureur Conor Daly een kandidaat om volgend jaar gewoon weer naast Rinus van Kalmthout, ook wel Rinus Veekay genoemd in Amerika, in het stoeltje te zitten. Hulkenberg is echter ook een van de coureurs die door Williams in de gaten wordt gehouden.

Over interesse in ieder geval geen gebrek voor de Duitser, die waarschijnlijk wel een nieuwe baan als coureur zal gaan vinden. Of dit in de Formule 1 zal zijn of ergens anders, is dus nog even afwachten.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hulkenberg kan na Williams ook naar IndyCar: team Veekay toont interesse