Het laatste formule 1 nieuws

Hulkenberg naar Haas? 'Hij moest al op circuit zijn vanwege mediaverplichtingen'

Hulkenberg naar Haas? ‘Hij moest al op circuit zijn vanwege mediaverplichtingen’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nico Hulkenberg is zojuist gearriveerd op de Nürburgring. De Duitser is hier aanwezig, omdat hij mediaverplichtingen heeft. Kan dit betekenen dat hij wordt gepresenteerd bij Haas?

Hulkenberg is sinds vorig jaar op zoek naar een stoeltje binnen de Formule 1 . Hij vertrok in 2019 bij Renault en het lukte hem daarna niet om een nieuw team te vinden. Toch bleef hij wel redelijk actief binnen de sport. Zo verving hij dit jaar Sergio Perez tijdens twee races, omdat de Mexicaan positief was getest op het coronavirus. De kans bestaat dat hij ook dit weekend in actie moet komen voor Racing Point: Stroll is niet 100% fit en moet misschien vervangen worden voor de kwalificatie. Hoe handig is het dat de Duitser al op het circuit aanwezig is. Haas heeft ruimte

Geruchten over Hulkenberg gaan al langer de rondte. Hij is een erg getalenteerd coureur en meerdere teams zouden gecharmeerd zijn van zijn kunsten, Haas en Alfa Romeo bijvoorbeeld. Nu dat laatste team hoogstwaarschijnlijk zijn twee coureurs voor volgend jaar heeft vastgelegd ( Kimi Raikkonen en Mick Schumacher), blijft alleen Haas nog over.

Het Amerikaanse team heeft nog geen coureurs vastliggen voor 2021, en teambaas Guenther Steiner zei eerder al dat hij zijn coureurs aanraadt ook te praten met andere teams. Daarbij komt dat Hulkenberg vandaag aanwezig moest zijn op de Nürburgring voor een media-aangelegenheid, wat misschien duidt op een aankondiging bij Haas.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hulkenberg naar Haas? ‘Hij moest al op circuit zijn vanwege mediaverplichtingen’