Het laatste formule 1 nieuws

Hulkenberg niet verbaasd dat Red Bull en Mercedes kookpunt hebben bereikt

Hulkenberg niet verbaasd dat Red Bull en Mercedes kookpunt hebben bereikt

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het seizoen van 2021 nadert zijn ontknoping, alleen de races in Saoedi-Arabië en Qatar staan nog op het programma. Volgens Nico Hulkenberg wordt de race op Jeddah een belangrijk meetpunt voor de grote favoriet in de titelstrijd. Wie gaat het betere pakket hebben, Red Bull of Mercedes ?

“Momenteel gaat het echt om het even”, analyseert Hulkenberg bij ServusTV . “Saoedi-Arabië zal waarschijnlijk een doorslaggevende afweging zijn, al kan het in Abu Dhabi natuurlijk weer omslaan. Het gaat tot in de details: wie blijft er foutloos? Niet alleen de coureurs, maar ook de teams, pitcrew en alle andere factoren.”

Aan de prestaties van Lewis Hamilton zal het volgens The Hulk in ieder geval niet liggen. “Het was weer een sensationele prestatie van hem in Qatar. Sinds Brazilië is er echt iets met hem gebeurd. Hij is tot leven gekomen en heeft meer snelheid, prestaties en is meer sterker dan ooit.” Frictie tussen Red Bull en Mercedes

Het is duidelijk te zien dat de ‘relatie’ tussen Red Bull en Mercedes is verslechterd gedurende de titelstrijd van 2021. Toto Wolff en Christian Horner laten zich regelmatig fel uit tegenover elkaar. Hulkenberg begrijpt heel goed dat dit een bijkomstigheid is van de felle strijd. “Het is duidelijk dat het niet alleen over geld gaat hier.”

“De energie, moeite en tijd die beide teams hierin steken laat zien dat het om alles draait. Ik ben eerlijk gezegd dan ook niet verbaasd dat het kookpunt is bereikt tussen de teams”, aldus de voormalig Formule 1-coureur.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hulkenberg niet verbaasd dat Red Bull en Mercedes kookpunt hebben bereikt