Het laatste formule 1 nieuws

Hulkenberg stevent af op nieuw Formule 1-contract

Hulkenberg stevent af op nieuw Formule 1-contract

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nico Hulkenberg werd lange tijd als kandidaat voor het tweede Red Bull -stoeltje naast Max Verstappen genoemd. Hij zag echter hoe zijn voormalig teamgenoot Sergio Perez er met de felbegeerde buit vandoor ging. Echter, het heeft er alle schijn van dat Hulkenberg in 2021 in tegenstelling tot in 2020 wél onder contract zal staan bij een Formule 1-team.

Racing Point, het team dat vanaf heden door leven gaat als Aston Martin , was namelijk zeer tevreden met het invalwerk van de Duitser. Beide partijen zijn altijd contact blijven houden, mogelijk met een rol als derde rijder voor Hulkenberg tot gevolg: “Dat kan goed zijn voor ons”, zo vertelt teambaas Otmar Szafnauer in gesprek met het Duitse RTL .

“Er valt nu nog niks aan te kondigen, maar we staan in nauw contact met elkaar en voeren onderhandelingen. Het zou voor ons allemaal geweldig zijn (als daar iets iets uitkomt, red.).” In 2019 stond Hulkenberg voor het laatst in vaste dienst op de Formule 1-grid, toen nog namens Renault. Hij moest echter plaatsmaken voor Esteban Ocon.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hulkenberg stevent af op nieuw Formule 1-contract