Het laatste formule 1 nieuws

Hulkenberg wil al zijn opties in F1 afwachten: "Zover zijn we nog niet"

Hulkenberg wil al zijn opties in F1 afwachten: “Zover zijn we nog niet”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dat Nico Hulkenberg in aanmerking komt voor één van de overgebleven F1-stoeltjes voor 2021, mag tijdens dit silly season wel duidelijk zijn. Hij is onder andere kandidaat bij Red Bull Racing en gezien zijn eigen commentaar is hij serieus in onderhandeling.

Hulkenberg zat na zijn vertrek bij Renault vooral thuis. Door het coronavirus was hij begin dit jaar daarin niet de enige, maar in zijn geval betekende het dat hij nergens onder contract stond. Dat stelde hem wel in staat om tot twee keer toe op het laatste moment in te vallen bij Racing Point. Hulkenberg niet bezig met nieuw project

Daarmee heeft hij zich weer even goed in de kijker kunnen rijden. “Ik heb gedaan wat ik moest doen en nu is het aan jullie” , is zijn mededeling aan de teams via ESPN . Hij heeft daarbij al zijn pijlen gericht op de Formule 1 .

“Mijn naam wordt bij verschillende teams genoemd. We zullen moeten afwachten om te weten wat zij willen. Ik kijk niet buiten de Formule 1. Ik moet er wel degelijk rekening mee houden, maar ik ben niet iemand die al bezig is met het volgende project”, zegt de Hulk, die aangeeft pas buiten de F1 te kijken als er geen andere mogelijkheid meer is. “Maar zover zijn we nog niet”.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hulkenberg wil al zijn opties in F1 afwachten: “Zover zijn we nog niet”

Bochten Bahrein beter beveiligd

Bochten Bahrein beter beveiligd

De Formule 1 heeft extra veiligheidsmaatregelen getroffen voor de GP van Sakhir, zondag in Bahrein. Afgelopen zondag crashte op dat circuit de