Het laatste formule 1 nieuws

Hulkenberg ziet af van nieuw raceavontuur

Hulkenberg ziet af van nieuw raceavontuur

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Twee weken geleden verraste Nico Hulkenberg met een IndyCar-test. Voor het McLaren -team ging hij de baan op in de Verenigde Staten , om zo te kunnen proeven aan IndyCar. De Duitser heeft echter besloten dat het niets voor hem is. Hij voert ‘persoonlijke’ redenen aan als motivatie voor zijn keuze.

“Even een update over IndyCar”, zo vertelt hij op Twitter. “Het was spannend om twee weken geleden een IndyCar-bolide te testen en ik ben Arrow McLaren heel erg dankbaar voor de mogelijkheid.”

“Vanwege persoonlijke redenen heb ik echter besloten om niet verder te gaan in IndyCar. Ik hou jullie op de hoogte van mijn toekomstplannen”, zo sluit de voormalig Formule 1 -coureur, die recent trouwde en vader werd, af.

Wat die toekomstplannen zijn, is voorlopig niet duidelijk. Video: Exclusieve beelden vanaf het nieuwe F1-circuit in Saoedi-Arabië

RacingNews365 ging op bezoek in Saoedi-Arabië, waar over enkele weken wordt geracet op het spectaculaire stratencircuit. Er moet nog veel worden gedaan, maar toch zullen de twintig coureurs over vijf weken worden losgelaten in de straten van Jeddah, hieronder te zien in onze video.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hulkenberg ziet af van nieuw raceavontuur