Het laatste formule 1 nieuws

HUMOR - De update van de Red Bull RB16 van Max Verstappen voor de GP van Hongarije

HUMOR – De update van de Red Bull RB16 van Max Verstappen voor de GP van Hongarije

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Er is al veel geschreven over het incident tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië. En er zal nog het nodige volgen. Er is door Red Bull zelfs een advocaat gezet op de zaak, een nogal ongebruikelijke gang van zaken in de Formule 1, ondanks dat we in een ‘over-assertieve tijd’ leven. Het typeert misschien wèl dat sommige aanrijdingen niet langer kunnen worden afgedaan met het vaak gehoorde: “Het was een race-incident”. Een dooddoener van de bovenste plank om te voorkomen dat je verstrikt raakt in de wereld van de machthebbers en het grote geld van de Formule 1. En het moge duidelijk zijn dat sommige aanrijdingen op de racebaan inderdaad een race-incident zijn, waarbij beide partijen niet de intentie hadden om elkaar van de baan te rammen. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Genoeg hierover, want er is ook veel humor door het Max Verstappen-Lewis Hamilton incident . Een willekeurige greep uit grappige publicaties die voorbijkwamen aan het oog van uw RaceXpress-redacteur. Geinig hè?! Er circuleren nog geen foto’s van, maar de na de reparatie en update van de Red Bull RB16 zou de auto van Max Verstappen er voor de GP van Hongarije er zoals onderstaand afgebeeld, uit kunnen zien: En ook teamgenoot Sergio Perez wordt door het team weer ingezet als het geheime wapen, dit keer in de rol van een Japanse Samurai-krijger: Het zijn maar grapjes om de een beetje de druk van de ketel te halen. Want één ding is zeker: Max is wel wat gewend en zal zeker geen gas terugnemen!

Bron: F1 focus 4 the real fans

Lees het hele artikel op de volgende pagina HUMOR – De update van de Red Bull RB16 van Max Verstappen voor de GP van Hongarije