Het laatste formule 1 nieuws

"Ik hoop dat hij een soort Ricciardo-rol kan vervullen bij Red Bull"

“Ik hoop dat hij een soort Ricciardo-rol kan vervullen bij Red Bull”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In alle commotie rondom het nieuws van de Grand Prix van Saoedi-Arabië die wordt toegevoegd aan de kalender, gaan de discussies rondom Alexander Albon onverminderd door. Zo wordt er al volop besproken wie zijn vervanger zal worden.

In Formule 1 -café wordt Albon al zo goed als afgeschreven, en gaat het gesprek vooral over de afweging tussen Nico Hulkenberg en Sergio Perez . Ook Tsunoda is aan de orde, maar het lijkt waarschijnlijker dat hij bij AlphaTauri debuteert. Aan Jeroen Bleekemolen de vraag wie hij naast Max Verstappen zou zetten in de tweede Red Bull Racing -bolide. Ervaring van Hulkenberg

‘Ik denk dat Hulkenberg de beste keuze is. Hij heeft ervaring, en ik hoop dat hij een soort Ricciardo-rol kan vervullen. Dat hij dichtbij kan komen, al komt hij waarschijnlijk wel tekort. Al kan het ook zomaar zijn dat hij ook mentaal kapot gaat. Je zit gewoon naast de beste rijder. Als de auto dan niet makkelijk gaat en het loopt niet, dan is het gewoon heel moeilijk’.

Tim Coronel voegt daaraan toe: ‘Als Hulkie zich een beetje hard maakt en ze helpen elkaar – Max heeft iemand nodig die hem kan dekken, die hulp kan bieden in strategische situaties.’ Daarnaast denkt Coronel dat de hype om Perez misschien te groot is om hem naar Red Bull te halen, iets wat de rust binnen het team wellicht niet ten goede komt. Ook Jeroen Bleekemolen is duidelijk over wie de nieuwe teamgenoot van @Max33Verstappen moet worden ðŸ‘ÂðŸÂ»

💬 ‘Ik hoop dat hij een Ricciardo rol kan vervullen en dicht bij Max kan zitten.’ #ZiggoSportF1 #F1 #Formule1Cafe pic.twitter.com/2emh2R4zUc — Ziggo Sport F1 (@ZiggoSportF1) November 6, 2020

Lees het hele artikel op de volgende pagina “Ik hoop dat hij een soort Ricciardo-rol kan vervullen bij Red Bull”