Het laatste formule 1 nieuws

Imola wil al fans verwelkomen tijdens Grand Prix in april

Imola wil al fans verwelkomen tijdens Grand Prix in april

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Grand Prix van Emilia Romagna krijgt in 2021 een vervolg. Na de eenmalige terugkeer van Imola in 2020, krijgt het historische circuit ook in 2021 een plekje op de kalender. De organisatie hoopt zelfs een race te kunnen organiseren met fans.

In 2020 keerde Imola terug op de Formule 1-kalender toen de F1 en de FIA op zoek waren naar circuits in Europa, om zo de kosten en reisbewegingen te kunnen beperken. In 2021 wilde de Formule 1 terug naar een ‘normaal seizoen’, maar zo normaal zal dat toch niet worden, nu de Grands Prix van China en Australië zijn uitgesteld. Imola met fans

Imola is nu de tweede race op de kalender en in Emilia Romagna hopen ze zelfs op toeschouwers. ‘’Imola maakt zich klaar voor de eerste Formule 1-race in Europa van 2021. We hopen dat het circuit open kan zijn voor het publiek, al is het maar een beperkt aantal om de veiligheid van iedereen te kunnen waarborgen’’, zegt de president van Emilia Romagna, Stefano Bonaccini, volgens Motorsportweek.com .

‘’We blijven sportevenementen voorstellen, omdat maar weinig regio’s in staat zijn om dit voor elkaar te krijgen. Er is hier een verlangen om door te gaan en te demonstreren dat we onszelf moeten verzetten tegen het virus. Met de lancering van de vaccinaties gaan we de komende maanden met vertrouwen tegemoet en kunnen we weer alles opbouwen’’, besluit Bonaccini.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Imola wil al fans verwelkomen tijdens Grand Prix in april