Het laatste formule 1 nieuws

Imola wil burgers laten vaccineren om bezoekers toe te laten: "Het kost ons anders twee miljoen euro"

Imola wil burgers laten vaccineren om bezoekers toe te laten: “Het kost ons anders twee miljoen euro”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Imola probeert stappen te ondernemen om in april ook toeschouwers tot de Formule 1-race toe te laten. Het Italiaanse circuit kwam op de 2021-kalender nadat China geannuleerd werd. De president van de regio Emilia Romagna, Stefano Bonaccini zegt dat hij hoopt dat de situatie met het coronavirus zodanig is dat er bezoekers naar het F1-circuit kunnen, ook al is het een beperkt aantal. Burgemeester Daniele Marchetti zegt nu tegen Corriere dello Sport: “De aanwezigheid van publiek is geen onbelangrijk aspect. Dit kan het kostenplaatje drastisch veranderen. Als er geen publiek bij mag zijn, bedragen de kosten voor Imola ongeveer twee miljoen euro.”

“We hebben geleerd van de woorden van president Bonaccini dat ze eraan denken om burgers te laten vaccineren, waardoor sneltesten niet meer nodig zijn”, voegt Marchetti daar aan toe. “Het is belangrijk om hier goed naar te kijken, zodat niet alle kosten voor de organisatie zijn, maar dat zullen we af moeten wachten.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Imola wil burgers laten vaccineren om bezoekers toe te laten: “Het kost ons anders twee miljoen euro”