Het laatste formule 1 nieuws

Interne spanning bij Haas? ‘Er is een beetje wrijving tussen die twee’

Interne spanning bij Haas? ‘Er is een beetje wrijving tussen die twee’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ondanks dat hij zijn entree in de koningsklasse van de autosport in de slechtste auto op de grid maakt leert Mick Schumacher snel en gestaag, zo beargumenteert voormalig Formule 1 -coureur Nico Hulkenberg . Ook deelt de Duitser zijn kijk op de teamgenoot van Schumacher, Nikita Mazepin .

“Hij beleeft een enorm leerjaar” , laat Hulkenberg zich over Mick Schumacher citeren door Speedweek . “Het is niet makkelijk, maar ik denk dat zijn leercurve steil en gestaag is. Hij doet het echt goed. ”

Hulkenberg benadrukt hoe lastig het is om te leren in een auto die onveranderlijk achteraan de grid te vinden is. ” Hij rijdt natuurlijk in een auto die niet erg competitief is, wat niet makkelijk is, zeker niet als je als rookie promoveert naar de Formule 1. Je wordt elke race ingehaald, en strijdt eigenlijk alleen maar tegen je teamgenoot.” Interne spanning

Hulkenberg vervolgt, zijn aandacht richtend op de desbetreffende teamgenoot: “Ik denk dat hij, vanuit sportief oogpunt, misschien niet de beste maatstaf is. Misschien is het een uitdaging qua karakter, je merkt dat er een beetje wrijving is tussen die twee in het team. Er waren ook een paar racesituaties waarin het niet zo eerlijk ging, maar soms hoort dat erbij.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Interne spanning bij Haas? ‘Er is een beetje wrijving tussen die twee’