Het laatste formule 1 nieuws

Irenke Meekma van Bakker Barendrecht naar Bakker Zeelandia, nieuwe Belgapom CEO neemt voor start ontslag

Irenke Meekma van Bakker Barendrecht naar Bakker Zeelandia, nieuwe Belgapom CEO neemt voor start ontslag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Special jaaroverzicht 16 t/m 30 oktober

Vanaf 15 oktober gaat Coöperatie DOOR verder onder de naam Growers United. In een online bijeenkomst zijn de nieuwe naam en het nieuwe verhaal aan de leden en medewerkers gepresenteerd. “De nieuwe naam past naadloos bij onze strategie van samen ondernemen. Daar ligt de kracht van de coöperatie die in 2013 is opgericht”, vertelt voorzitter Jack Groenewegen trots. Verrassende acties zijn aan Tasty Tom wel besteed. Op 19 september 1995 werden de eerste Tasty Tom-tomaten geveild. Er kwam een geboortekaartje en er werd beschuit met schijfjes tomaat uitgedeeld. Toen al werd een statement gemaakt door telersvereniging Frutanova (tegenwoordig Unigrow): reclame maken via ludieke acties.

Er zullen nog veel vragen zijn bij ondernemers over de aankomende Brexit. Zeker nu de strubbelingen in de Brexitonderhandelingen tussen de EU en het VK aanhouden. Marcus Post (DLG), Anton Filippo (LBP),Chayenne Wiskerke (Wiskerke Onions), Peter Rozenboom (KCB), Joost en Nicole Visbeen (DLG) en Sten Bagert (UK Custom Broker) behandelen die vragen en geven antwoord om je voor te bereiden op de Brexit in het onderstaande filmpje. De NEPG schat dat de totale oogst dit seizoen 27,9 miljoen ton zal zijn als alle aardappelen inderdaad geoogst zullen worden. Dat is 4,5% of 1 miljoen ton meer dan vorig seizoen in de 5 grootste aardappellanden. De oogst is later dan normaal met alle risico’s vandien en er zijn nog enkele percelen in natte gebieden in West-België en Groot-Brittannië. De NEPG hoopt dat de telers in de Noordwestelijke EU komend voorjaar overwegen 15% minder te planten. Fruit Logistica gaf informatie over de n ieuwe formule van het evenement Fruit Logistica Special Edition , dat plaatsvindt van 18 tot 20 mei 2021. “De Fruit Logistica Special Edition 2021 biedt de wereldwijde verswarenindustrie de eerste kans in bijna 18 maanden om elkaar te ontmoeten in een COVID-veilige omgeving”, legt Madlen Miserius, Senior Product Manager bij Fruit Logistica, uit. “Onze nieuwe formule geeft exposanten de kans om hun nieuwste productinnovaties en bedrijfsoplossingen te presenteren die de directe toekomst van de verswarenindustrie zullen bepalen”.

Irénke Meekma is benoemd tot statutair directeur van Koninklijke Zeelandia Groep. Dat maakte […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Irenke Meekma van Bakker Barendrecht naar Bakker Zeelandia, nieuwe Belgapom CEO neemt voor start ontslag