Het laatste formule 1 nieuws

Is de F1-comeback van Fernando Alonso in gevaar? Spanjaard van de fiets gereden in Italië

Is de F1-comeback van Fernando Alonso in gevaar? Spanjaard van de fiets gereden in Italië

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso Foto: Alpine F1 team De F1-comeback van Fernando Alonso bij het Alpine F1 team, het voormalige Renault F1 team, is op losse schroeven komen te staan door een fietsongeluk.

Alonso wil op 39-jarige leeftijd en na twee seizoenen afwezigheid zijn comeback in de Formule 1 maken. De Spanjaard is volop bezig met zijn voorbereiding van het nieuwe seizoen en daarbij horen ook heel wat tochtjes op de fiets. Uitgerekend bij één van die fietstochtjes is het blijkbaar misgegaan.

Volgens de Italiaanse krant ‘La Gazzetta dello Sport’ zou Alonso tijdens een fietstocht in de buurt van het Zwitserse Lugano zijn aangereden door een auto. De tweevoudig F1-kampioen werd snel afgevoerd naar een plaatselijk ziekenhuis en de eerste röntgenonderzoeken wijzen op meerdere mogelijke breuken.

Indien de breuken daadwerkelijk bevestigd worden bestaat de kans dat Alonso de start van het nieuwe F1-seizoen zal missen. Het F1-seizoen 2021 gaat op 28 maart van start met de GP van Bahrein. Voorafgaand daaraan vindt er van 12 tot 14 maart een driedaagse F1-test plaats in Bahrein.

Meer F1-nieuws: – Mick Schumacher is gewaarschuwd: “Geen brokstukken!”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Is de F1-comeback van Fernando Alonso in gevaar? Spanjaard van de fiets gereden in Italië