Het laatste formule 1 nieuws

Jacques Villeneuve pakt de draad weer op: "Dit was de Max Verstappen uit zijn eerste seizoenen"

Jacques Villeneuve pakt de draad weer op: “Dit was de Max Verstappen uit zijn eerste seizoenen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen omschreef de Turkse Grand Prix als een race om snel te vergeten. De Red Bull-coureur verprutste zijn start en spinde in het restant nog twee keer. Vooral bij zijn inhaalpoging op Sergio Perez was Verstappen te ongeduldig. Oud-coureur Jacques Villeneuve had altijd veel kritiek op de Nederlander, maar was de laatste jaren een stuk positiever. In Istanbul zag de Canadees de oude Verstappen weer terug. “We roepen al twee jaar dat Verstappen rustiger is geworden”, zo kijkt Villeneuve terug bij Sky Italia. “Hij is volwassener geworden en rijdt meer als een kampioen, maar in deze race zagen we weer de Max Verstappen uit zijn eerste seizoenen.”

“Verstappen en Leclerc reden te agressief en waren te gretig”, zo vervolgt Villeneuve. “Ze gingen net te ver op de verkeerde momenten. Op zo’n moment zie je dat het ze aan ervaring ontbreekt. Zeker als je het vergelijkt met de coureurs die nu wel op het podium stonden. Deze overwinning was er eentje die op conto komt van de coureur Lewis Hamilton. Dit keer won hij niet vanwege zijn Mercedes. Dat heeft Bottas wel bewezen.”

Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video’s over auto’s, autosport, F1 en karting en abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video’s van Formule 1-teams, zoals Red Bull met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met coureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Jacques Villeneuve pakt de draad weer op: “Dit was de Max Verstappen uit zijn eerste seizoenen”