Het laatste formule 1 nieuws

Jenson Button: "Het is voor Lewis Hamilton te vroeg om te stoppen"

Jenson Button: “Het is voor Lewis Hamilton te vroeg om te stoppen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton is zevenvoudig wereldkampioen en heeft de laatste jaren het ene na het andere Formule 1-record gebroken. Waar sommigen denken dat zijn afscheid aanstaande is, steekt de 36-jarige Brit nog altijd in topvorm. Dat bewees hij zondag in het gevecht met Max Verstappen . Oud-coureur en analist Jenson Button denkt dat zijn landgenoot nog wel even door kan. “Het is een lastige situatie, sommigen willen op hun hoogtepunt stoppen, maar als Lewis aan het einde van dit jaar stopt, gaat hij het zeker missen”, aldus Button bij Sky Sports F1. “Zijn hele leven heeft bestaan uit racen en je moet echt klaar zijn om te stoppen. Ik kan erover meepraten. Lewis moet nog niet stoppen. Daar is het simpelweg te vroeg voor. Hij kan nog zo veel bereiken in de Formule 1.”

Button denkt dat een ander team voor extra motivatie kan zorgen. “Misschien moet hij een keer wisselen van omgeving. Een team echt om hem heen bouwen en vechten voor nog een wereldtitel.”

Hamilton zelf wil nog niet van stoppen weten. “Iedereen praat erover. Heb ik mijn top bereikt of niet? Het heeft allemaal met timing te maken. Ik denk dat ik nog steeds in topvorm ben. Ik hou van een uitdaging en racen in de Formule 1 is nog steeds datgene wat ik het liefste doe.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Jenson Button: “Het is voor Lewis Hamilton te vroeg om te stoppen”