Het laatste formule 1 nieuws

Jos Verstappen: "Het is precies wat Max nodig had"

Jos Verstappen: “Het is precies wat Max nodig had”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Jos Verstappen is blij met de progressie die Red Bull Racing en Honda hebben weten te boeken afgelopen winter. Max Verstappen wist zijn vierde pole positon uit zijn F1-carrière te pakken en het biedt goede hoop voor de rest van 2021. Toch waakt vader Jos voor te veel optimisme.

“Er is maar één kwalificatiesessie geweest. Daarom moet je voorzichtig blijven” , aldus Verstappen sr. in gesprek met Auto Bild . Bij het Duitse medium haalt de voormalig Formule 1 -coureur aan dat Mercedes en Hamilton de afgelopen zeven jaar gedomineerd hebben in de koningsklasse van de autosport. “We weten waar Lewis en Mercedes toe in staat zijn.” Perfecte start voor Verstappen

Toch was de overwinning van Max in de kwalificatie wel reden voor een klein feestje. ” Maar ja, de start was perfect. Red Bull en Honda hebben goed werk geleverd tijdens de winter. Het is precies wat Max nodig had.”

Vanaf 17:00 uur zondagmiddag kan de 23-jarige Limburger een gooi doen naar zijn elfde Grand Prix-zege in de Formule 1. Daarvoor moet hij zien af te rekenen met Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Jos Verstappen: “Het is precies wat Max nodig had”