Het laatste formule 1 nieuws

Jos Verstappen: "M’n rug, kont, armen, schouders, nek, benen, alles doet pijn"

Jos Verstappen: “M’n rug, kont, armen, schouders, nek, benen, alles doet pijn”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Jos Verstappen ziet dat Red Bull Racing en Honda dit jaar heel competitief zijn met de RB16B in handen van zijn zoon Max Verstappen . Bovendien is Max fysiek in erg goede shape. “Als ik zie hoe makkelijk Max presteert, besef ik me hoe goed hij daadwerkelijk is. Ik heb mezelf weleens afgevraagd of ik zelf vroeger wel echt zo goed was”, zei Jos Verstappen op Instagram live in gesprek met Jack van Gelder . “Max is in het gewone leven heel relaxt en pakt alles heel makkelijk op. Ik zie nu nog veel in hem terug van vroeger en dat is misschien maar goed. Hij gaat overal heel gemakkelijk mee om, maar zodra hij z’n helm opzet en in de auto kruipt dan weet hij wat hij moet doen. Dan is hij zo ontzettend goed.”

“Iedereen die in een raceauto heeft gezeten, weet hoe zwaar het is. Als ik een dag gereden heb in een raceauto , zijn de dag erna alle spieren in mijn hele lichaam stijf. M’n rug, kont, armen, schouders, nek, benen, alles doet pijn, zoveel spieren gebruik je tijdens het racen. En dan praat ik over een paar g-krachten. Maar Max haalt in z’n Formule 1-auto pieken van tegen de 6 g-krachten tijdens het remmen. Je moet een getraind atleet zijn om dat vol te kunnen houden.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Jos Verstappen: “M’n rug, kont, armen, schouders, nek, benen, alles doet pijn”

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden