Het laatste formule 1 nieuws

Kai Ebel blij met terugkeer Formule 1 op RTL: "Dit wordt het jaar van Verstappen!"

Kai Ebel blij met terugkeer Formule 1 op RTL: “Dit wordt het jaar van Verstappen!”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kai Ebel was al actief tijdens 498 Grand Prix-weekenden en maakte niet alleen in Duitsland maar ook in Nederland furore als TV-presentator tijdens de Formule 1-uitzendingen op RTL Deutschland . Nadat Sky Sports de uitzendrechten bij onze oosterburen in handen kreeg, kwam er echter een einde aan een lange periode waarop Ebel te zien was op TV. Toch keert hij binnenkort weer enkele keren terug. RacingNews365 sprak met de flamboyante presentator.

Hey Kai, we hebben vernomen dat de fans je weer kunnen zien tijdens de Grand Prix van Emilia Romagna?
“Goedendag daar”, begint Ebel opgewekt als altijd in het Nederlands zijn antwoord. “Het klopt helemaal, de GP’s van Emilia Romagna en Spanje zijn te zien op RTL Deutschland en ik zal als vanouds vanaf locatie mijn werk kunnen doen! Daar ben ik écht super blij mee, want ik denk dat we met RTL geweldig werk kunnen afleveren, zoals we dat ook in het verleden hebben gedaan. Daarnaast heb ik al 498 GP’s achter mijn naam staan en nu kan ik dus opgaan voor mijn 499e en 500e Grand Prix!”

“Het mooie daaraan is dat RTL voor het eerst live de Formule 1 uitzond op tv tijdens de GP van Imola in 1994. Doordat we daar nu ook weer beginnen maakt dat de cirkel weer rond. Mijn eerste GP in de Formule 1 was echter in Spanje in 1992, toen werkte ik nog voor de radio. Dus ook die cirkel is zo weer rond, want daar zal ik dus voor de 500e keer tijdens een GP-weekend werken in de Formule 1!”

Wat een geweldig nieuws Kai, wat kunnen de fans verwachten van RTL?
“Als altijd zullen we exclusief verslag doen van het Grand Prix-weekend. De tv-rechten in Duitsland liggen bij Sky, maar zij moeten vier races per jaar uitzenden op het openbare net en gelukkig mogen wij die races dus uitzenden. Dat gaan we doen met bijvoorbeeld Nico Hulkenberg, die jullie allemaal wel kennen in Nederland! Hij zal als race-expert aanwezig zijn en dus de race analyseren. Ik zal zelf ook aanwezig zijn op het […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Kai Ebel blij met terugkeer Formule 1 op RTL: “Dit wordt het jaar van Verstappen!”