Het laatste formule 1 nieuws

KALENDER - De laatste versie van de Formule 1-kalender 2020 inclusief Nürburgring, Portimao en Imola

KALENDER – De laatste versie van de Formule 1-kalender 2020 inclusief Nürburgring, Portimao en Imola

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deze week werden de nodige wijzigingen bekendgemaakt van de Formule 1-kalender 2020. Omdat we allemaal geen moment willen missen van de verrichtingen van Max Verstappen met zijn Red Bull , of sinds afgelopen weekend eigenlijk van zijn hele crew, die met hun reparatiewerk het applaus wisten te ontlokken van de monteurs van hun F1-collegateams (nog nooit eerder vertoond in de F1!).

Onderstaand alle wedstrijden nog eens keurig op een rijtje. Ondanks dat er tot op heden opnieuw sprake is van een hegemonie van Mercedes, blijft het boeiend om te zien hoe Red Bull met Max Verstappen alles in het werk stelt om de zwarte auto’s op de baan te verslaan, hoe Ferrari zich telkens verder in de nesten werkt en een heftige strijd voert om het tij te keren, hoe McLaren na een aantal magere jaren het eindelijk weer goed doet en hoe Racing Point met een omstreden auto ineens vooraan meestrijdt. 2020 is een raar jaar, maar spannend is het in ieder geval wel!

Lees het hele artikel op de volgende pagina KALENDER – De laatste versie van de Formule 1-kalender 2020 inclusief Nürburgring, Portimao en Imola