Het laatste formule 1 nieuws

Kan Hulkenberg naar Red Bull Racing? ''Ik hou mij daar even buiten''

Kan Hulkenberg naar Red Bull Racing? ”Ik hou mij daar even buiten”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Grand Prix van de Eifel was voor Nico Hulkenberg opnieuw een moment om terug te keren in de Formule 1 en dat deed hij knap met een achtste plek. Max Verstappen had dan ook lovende woorden over voor de Duitser.

Op zaterdag zat Hulkenberg nog rustig in Keulen aan de koffie met een vriend en een paar uur later stapt hij in voor de kwalificatie op de Nùrburgring. Het kan gek lopen voor een Formule 1-coureur, maar ondanks een gebrekkige voorbereiding reed Nico keurig naar een achtste plek. Gevraagd naar die prestaties, is Verstappen lovend. Hulkenberg naar Red Bull?

‘’Ja, hij heeft gewoon een goede wedstrijd gereden’’, zegt de Nederlander bij het programma Peptalk . Als Robert Doornbos opmerkt dat de Duitser wel wat last had van zijn nek, noemt Verstappen dat niet meer dan normaal. ‘’Normaal dat hij last heeft. Hij doet toch niet de training die hij normaal zou doen omdat hij geen zitje heeft’’, aldus Verstappen.

Hulkenberg wordt ook als mogelijke vervanger genoemd van de huidige teamgenoot van Verstappen, Alexander Albon . De Thai komt maar niet in de buurt van Verstappen en zou volgens velen aan vervanging toe zijn. Alhoewel men het leuk probeert, weigert Verstappen daar commentaar op te geven. ‘’Ik hou mij daar even buiten.’’

Lees het hele artikel op de volgende pagina Kan Hulkenberg naar Red Bull Racing? ”Ik hou mij daar even buiten”