Het laatste formule 1 nieuws

Kans op regen tijdens Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna

Kans op regen tijdens Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tijdens de vrije trainingen op vrijdag is het op het circuit in de Noord-Italiaanse regio Emilia-Romagna nog droog en wisselend bewolkt. Het is tijdens de ochtendsessie een graad of 11 en in de middag ligt de temperatuur rond de 14 graden. Geen ideale omstandigheden voor de Formule 1 -auto’s, want lagere temperaturen zorgen vaak voor minder grip.

Zaterdag zien we tijdens de laatste vrije training en de kwalificatie vergelijkbare temperaturen. Het blijft daarbij overwegend droog, maar toch is er ook kans op een kleine bui.

Zondag wordt naar verwachting een regenachtige dag. Zoals het er nu voorstaat lijkt het in de ochtend het natst te worden. In de middag is het meer buiig en is er meer kans op wisselende omstandigheden. Als de zon even doorbreekt kan het kwik oplopen tot maximaal 14 graden, maar als het regent is het hooguit een graad of 8. Krijgen we weer een waanzinnig gevecht tussen Lewis en Max, ditmaal op Imola? Dit en nog veel meer in de F1-podcast van RacingNews365 met autocoureur Tom Coronel, F1-expert Ruud Dimmers en host DJ Mental Theo.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Kans op regen tijdens Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna