Het laatste formule 1 nieuws

Kans op wereldtitel voor Verstappen in Saoedi-Arabië en jij kan erbij zijn

Kans op wereldtitel voor Verstappen in Saoedi-Arabië en jij kan erbij zijn

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het belooft een groot feest te worden in Jeddah tijdens de Grand Prix van Saoedi Arabië . Het land organiseert namelijk voor het eerst een F1-race en heeft daarom flink uitgepakt. Men heeft niet alleen een mooi raceprogramma opgesteld, maar ook buiten het circuit is er genoeg te beleven gedurende het raceweekend in Saoedi-Arabië. Daarnaast nadert de titelstrijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen haar ontknoping en kan de Red Bull -coureur tijdens de GP van Saoedi-Arabië zomaar zijn eerste F1-wereldtitel winnen.

Titelstrijd
Verstappen en Hamilton vechten dit jaar een prachtige titelstrijd uit en de strijd kan zomaar beslist worden in Saoedi-Arabië. De Nederlander gaat het raceweekend namelijk in met een voorsprong van acht punten en daardoor krijgt Verstappen zijn eerste kans om de wereldtitel te veroveren. Behaalt Verstappen achttien punten of meer dan Hamilton tijdens de GP van Saoedi-Arabië, dan wint hij zijn eerste wereldtitel.

Volledig raceprogramma
Natuurlijk vormt de Formule 1 de hoofdattractie op het nieuwe circuit van Jeddah, maar daarnaast komen ook de Formule 2- en Porsche Super Cup-coureurs in actie. Dat zorgt ervoor dat het raceprogramma optimaal gevuld is!

Naast een waanzinnige titelstrijd tijdens het Grand Prix weekend in Saoedi-Arabië heeft het land nog veel meer te bieden aan de F1-fan.

Concerten
Niet alleen de grootste autocoureurs komen naar Saoedi-Arabië, maar ook enkele wereldsterren komen een optreden geven tijdens de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Zo kun je naast het circuit naar enkele concerten gaan van onder andere Justin Bieber, Jason Derulo en DJ Tiësto!
Heerlijk weer
Een niet onbelangrijke factor is toch wel het weer tijdens een F1-weekend. In Jeddah zullen de temperaturen tijdens het raceweekend zo rond de 30 graden liggen en in de avond zal de temperatuur ongeveer rond de 20 graden blijven. Daardoor ga je een heerlijk december weekend tegemoet, even weg uit het koude Nederland!

Culturele stad
Jeddah is een stad die ligt aan de Rode Zee, maar nog nauwelijks bekend is bij toeristen. Dat komt mede doordat het land zich jarenlang niet bezig hield met toerisme. Sinds enkele jaren zijn de […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Kans op wereldtitel voor Verstappen in Saoedi-Arabië en jij kan erbij zijn