Het laatste formule 1 nieuws

Kimi Raikkonen zou na zijn F1-pensioen kunnen terugkeren naar Nascar: "Er zijn veel leuke dingen"

Kimi Raikkonen zou na zijn F1-pensioen kunnen terugkeren naar Nascar: “Er zijn veel leuke dingen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kimi Raikkonen zegt dat hij zou kunnen terugkeren naar Nascar als hij stopt met de Formule 1. “Er zijn veel leuke dingen!” Toen hij eind 2009 zijn Ferrari-stoel verloor, besloot de wereldkampioen van 2007 de Formule 1 te verlaten en racete hij twee jaar lang in de Rallysport en Nascar . Het tijdschrift Formule 1 vroeg de Finse coureur wat de toekomst hem brengt wanneer hij voor de tweede keer zijn Formule 1 pensioen gaat maken. “Er zijn veel leuke dingen die ik zou kunnen doen, maar ik denk er niet over totdat ik klaar ben met de Formule 1.”

“Ik weet niet of het een rally is,of een Nascar-serie of iets heel anders,” voegde Raikkonen eraan toe.

Afgelopen jaar wist de 41-jarige Fin zijn bijna 15 jaar jongere teamgenoot, Antonio Giovinazzi nog aardig bang te maken op de legendarische Nordschleife.

Er werd nog gevraagd of Raikkonen misschien met zijn vriend Toni Vilander aan de start van de 24 uur van de Nürburgring zou starten en daarop gaf ‘The Iceman’ een antwoord op zijn Raikkonens. “Oh ja, dat zou leuk zijn, maar zoals ik al zei, er zijn veel leuke dingen te doen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Kimi Raikkonen zou na zijn F1-pensioen kunnen terugkeren naar Nascar: “Er zijn veel leuke dingen”