Het laatste formule 1 nieuws

Kravitz overdenkt oplossingen voor Red Bull: "Dat is het meest waarschijnlijke"

Kravitz overdenkt oplossingen voor Red Bull: “Dat is het meest waarschijnlijke”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sinds de aankondiging van het vertrek van Honda uit de Formule 1 , wordt druk gespeculeerd over de toekomst van Red Bull Racing . Met welke leverancier moeten zij vanaf 2022 verder. Mercedes wordt daarbij door de meeste kenners uitgesloten, maar Ted Kravitz weigert dit.

“De meest voor de hand liggende oplossing is dat Honda hun motor en hun IP verkoopt aan een of andere onafhankelijke motorfabrikant en dat deze wordt ‘gerebadged’, maar ik zou een samenwerking met Mercedes niet uitsluiten”, aldus Kravitz bij Sky Sports F1 . Mercedes was eerder dichtbij een samenwerking

Kravitz haalt als ondersteuning voor zijn argument de ‘bijna deal’ met Niki Lauda aan. Die zou rond 2015/2016 een afspraak met Red Bull zijn overeengekomen, maar dat werk uiteindelijk tegengehouden door Toto Wolff . Misschien dat Wolff zijn oude makker postuum toch gelijk geeft.

Een terugkeer naar Renault of Ferrari is volgens Kravitz even onwaarschijnlijk. Bij Renault zijn ze de ellende van een paar jaar geleden nog niet vergeten, al hebben ze nu wel een nieuwe CEO. De Ferrari -motor is er één die Red Bull nu zelf waarschijnlijk niet wil hebben. ” Het is niet onmogelijk, maar ik denk dat het meest waarschijnlijke resultaat een hernoemde versie is van wat ze op dit moment hebben.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Kravitz overdenkt oplossingen voor Red Bull: “Dat is het meest waarschijnlijke”