Het laatste formule 1 nieuws

Kvyat blijft geloven in Formule 1-toekomst bij Red Bull-familie

Kvyat blijft geloven in Formule 1-toekomst bij Red Bull-familie

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Afgelopen raceweekend kende Daniil Kvyat zijn beste Grand Prix van het seizoen. Op Imola veroverde hij na een ijzersterke slotfase de vierde plaats. Hij scoorde daarmee belangrijke punten en liet een goede indruk achter bij zijn team.

Of het aan zijn toekomst in de Red Bull -familie iets zal veranderen, is nog maar zeer de vraag. Na afloop van de race lachte Helmut Marko die suggestie al weg, maar als hij wordt gevraagd naar zijn race op Imola is de Rus zelf van mening dat een goede race altijd positief is voor zijn toekomst.

“Ik kan altijd wel een beetje invloed uitoefenen op mijn toekomst. Dat is mijn filosofie. Het is belangrijk om altijd te blijven pushen, wat er ook gebeurt. Hoe beter ik het doe, hoe beter mijn kansen zijn voor 2021 en 2022. Daarom is het altijd om te racen zoals in Imola als dat kan.”

“Natuurlijk probeer ik dat altijd, maar in Imola kwam alles samen. De auto deed het heel goed. Dat is en blijft het doel, zo veel mogelijk goede races te rijden zoals in Imola en dan ziet het er goed uit. Sommige dingen kan ik controleren, zoals het rijden, maar op andere vlakken kan ik geen invloed uitoefenen”, zo sluit hij cryptisch af. kv

Met medewerking van Dieter Rencken .

Voor Red Bull is 2020 een verloren jaar gebleken. Kan het team samen met Max Verstappen in 2021 het tij keren? Dit en meer in de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365, met Tom Coronel, Ruud Dimmers en Thomas van Groningen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Kvyat blijft geloven in Formule 1-toekomst bij Red Bull-familie