Het laatste formule 1 nieuws

Kvyat in 2022 terug in Formule 1? "Veel aanbiedingen die ik moet overwegen"

Kvyat in 2022 terug in Formule 1? “Veel aanbiedingen die ik moet overwegen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Daniil Kvyat heeft niet de makkelijkste carrière in de Formule 1 . Hij werd in 2016 tijdens het seizoen door Max Verstappen vervangen bij Red Bull Racing en vervolgens werd hij ook meerdere keren weggestuurd bij Toro Rosso/AlphaTauri. Inmiddels heeft hij geen vast plekje meer in de koningsklasse van de autosport, maar mogelijk is dat volgend seizoen een ander verhaal.

“Ik wil volgend jaar in de Formule 1 uitkomen en ik zal er met mijn agent voor werken “, zegt Kvyat in een interview met Match TV . Na zijn vertrek van afgelopen jaar bij AlphaTauri heeft de Russische coureur onderdak gevonden bij het team van Alpine als reservecoureur. Meerdere aanbiedingen

Ondanks dat het palmares van Kvyat niet héél indrukwekkend is en hij de afgelopen jaren niet echt heeft weten te overtuigen in de Formule 1, heeft hij genoeg aanbiedingen gekregen. Deze voorstellen wil hij graag in alle rust analyseren voordat hij een knoop doorhakt over hoe zijn 2022 eruit komt te zien.

“Ik heb veel aanbiedingen die ik rustig moet overwegen. Eerst moeten we dit jaar afwachten, de opties bekijken en meerdere factoren in overweging nemen: welke teams, hoe de categorieën zijn, of ze populair zijn, enzovoort” , legt Kvyat uit bij de Russische televisiezender. Kvyat tevreden bij Alpine

Bij de Franse formatie is Kvyat nauw betrokken bij het gehele proces en heeft hij het erg naar zijn zin. De 27-jarige coureur doet simulatorwerk maar reist ook mee naar alle Grands Prix om eventueel in te vallen bij bijvoorbeeld een coronabesmetting. “Ik ben overal, in de fabriek, op het circuit. Als er iets gebeurt met de hoofdcoureurs, ben ik klaar om elk moment in de auto te zitten.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Kvyat in 2022 terug in Formule 1? “Veel aanbiedingen die ik moet overwegen”