Het laatste formule 1 nieuws

L1mburg Centraal: grote zorgachterstand na coronacrisis

L1mburg Centraal: grote zorgachterstand na coronacrisis

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Foto: iStock De zorgachterstanden na de coronacrisis, Roda JC worstelt naar de play-offs, Lego steeds populairder en meer Limburgs nieuws.

Hoe moeten de zorgachterstanden worden weggewerkt?
De coronacrisis in Limburg sleept zich langzaam naar het einde. Steeds meer mensen worden gevaccineerd of hebben inmiddels antistoffen. Toch zijn er nog dagelijks grote beproevingen. want in de ziekenhuizen piept en kraakt het van alle kanten. Dat bleek deze week wel weer toen het doemscenario van code zwart dichtbij kwam. De derde golf mag dan wel langzaam zijn einde naderen, de volgende crisis dient zich alweer aan: die van de uitgestelde zorg. Want door de drukte in de ziekenhuizen moeten behandelingen van zieke mensen worden uitgesteld. Hoe moeten de achterstanden worden weggewerkt? We praten erover met zorgeconoom Wim Groot.

Bekijk hier het tafelgesprek.

Roda JC worstelt, wint en gaat naar play-offs
Een zwaarbevochte 2-1 overwinning tegen FC Eindhoven levert Roda JC het broodnodige vertrouwen én een plek in de play-offs op. Het beslissende zetje kwam van aanvoerder Kees Luijckx, zeven minuten voor het eindsignaal.

MVV geeft niet veel weg, maar verliest wel van NAC
MVV heeft de uitwedstrijd bij NAC met 2-0 verloren. De Maastrichtse ploeg van trainer Darije Kalezic gaf weinig kansen weg, maar creëerde zelf ook bijna geen mogelijkheden om aanspraak op een punt te maken in het het Rat Verlegh Stadion. MVV liet het initiatief vanaf het begin van de wedstrijd bij de thuisploeg liggen.

Lees hier het hele wedstrijdverslag.

Historische Verstappen-bolide te zien in Limburg
Max Verstappen won vijf jaar geleden in Barcelona zijn eerste Grand Prix in de Formule 1. De winnende auto waarin hij destijds reed staat nu in Limburg! Een waar relikwie voor de echte Max Verstappen-fans. Lego steeds populairder, mede dankzij tv-programma Het tv-programma Lego Masters is ontzettend populair. Deelnemers gaan de strijd aan om te laten zien wie het allermooiste met Lego kan bouwen. Bij veel fans beginnen de handen te jeuken door het programma. Ze slaan zelf een lading steentjes in en gaan aan de slag. Bij een Lego webwinkel in Brunssum gaan de zaken goed. De fiets laten […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina L1mburg Centraal: grote zorgachterstand na coronacrisis