Het laatste formule 1 nieuws

L1mburg Centraal: Hoge druk ziekenhuizen

L1mburg Centraal: Hoge druk ziekenhuizen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Foto: iStock Druk op Limburgse ziekenhuizen blijft hoog, weer (rustig) naar de sportschool, Steinerbos klaar om weer open te gaan en meer Limburgs nieuws.

Bekijk hier de hele uitzending

Druk op Limburgse ziekenhuizen blijft hoog
Landelijk gaan de coronacijfers weliswaar de goede kant op, maar daarvan is in de Limburgse ziekenhuizen niets te merken. Maandag meldde Ernst Kuipers, voorzitter van de landelijke koepel Acute Zorg, dat de druk op de ziekenhuizen flink is afgenomen. David Jongen van het Zuyderland-ziekenhuis spreekt dit tegen. Volgens hem is de druk in Limburg nagenoeg hetzelfde als de afgelopen weken.

Bekijk hier de hele reportage

Weer (rustig) naar de sportschool
Naar de sportschool, vanaf woensdag mag het weer. Een opluchting voor velen. Doe het wel rustig aan waarschuwt de fysiotherapeut, want rust roest.

Bekijk hier de hele reportage

Steinerbos klaar om weer open te gaan
Ook de attractieparken en buitenspeeltuinen mogen woensdag weer open. Belevenispark Steinerbos zette dinsdag de laatste puntjes op de i. Maar dat gaat niet altijd helemaal volgens planning.
Bekijk hier de hele reportage Overlast van Duitsers in Venlo Ondernemers in Venlo hebben er schoon genoeg van. Duitse kooptoeristen die zich niet aan de coronaregels houden. Afgelopen weekend was het dieptepunt toen een toerist zijn behoefte deed in een pashokje. Brunssumse kapper naar Songfestival Twee jaar na de historische overwinning van Duncan Laurence in Israël gaat het Europese liedjesfestijn in Rotterdam beginnen. Naast Chantal Janzen mag ook Michaël Schobben uit Brunssum de Limburgse vlag vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Waar Janzen vanaf dinsdagavond vooral in de spotlights op het podium zal gaan schitteren, mag de 53-jarige kapper uit Brunssum zijn licht laten schijnen op de kapsels van de artiesten backstage. Al sinds mei 2019 is Michaël bezig met de voorbereidingen. Het lange wachten wordt nu dan eindelijk beloond.Bekijk hier de hele reportage Ziggo verliest rechten van Formule 1 Waar kunnen we volgend jaar Max Verstappen nog zien? Dat is de grote vraag nu bekend werd dat Ziggo de rechten van de Formule 1 verliest aan een Deens bedrijf dat meer geld overheeft voor de beeldrechten.Bekijk hier de hele reportage […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina L1mburg Centraal: Hoge druk ziekenhuizen