Het laatste formule 1 nieuws

Laatste Formule 2-testdag in Bahrein zit erop: dit is het klassement

Laatste Formule 2-testdag in Bahrein zit erop: dit is het klassement

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na de afsluiting van de zesde en laatste sessie op het Bahrain International Circuit zit de test 3-daagse voor de Formule 2 teams en coureurs erop. Hier volgt het klassement van de middagsessie en de algemene rangorde van de laatste dag.

Ralph Boschung, de man van Campos racing noteerde de snelste tijd van de middagsessie, hij zette een snelle 1.44.095 neer. Ook Verschoor verschijnt, evenals in de ochtend, in de top 10, dit keer op de negende in plaats van de achtste plaats. TOP TEN (END OF AFTERNOON SESSION)

Boschung
Petecof
Nissany
Shwartzman
Zendeli
Piastri
Lawson
Pourchaire ()
Verschoor
Samaia #F2 #F2Testing pic.twitter.com/1geXMMQNbI — Formula 2 (@FIA_F2) March 10, 2021 Gedeeld klassement dag 3

De gecombineerde tijden van de beide sessies leveren echter een ander klassement op, waarin Marcus Armstrong (DAMS) aan kop gaat. Hij noteerde in de ochtend een vliegende 1:42.173 en is in de middag niet meer geklopt.
In het gecombineerde klassement staat Verschoor wel weer op de achtste plaats. Bent Viscaal, de snelste debutant van de test-driedaagse, eindigt na de laatste dag op de veertiende plek. COMBINED TIMES A speedy morning for our cohort, with race runs the focus for the afternoon! Check out the fastest times from our final pre-season day in Sakhir #F2 #F2Testing pic.twitter.com/UqucJQhm83 — Formula 2 (@FIA_F2) March 10, 2021

Lees het hele artikel op de volgende pagina Laatste Formule 2-testdag in Bahrein zit erop: dit is het klassement