Het laatste formule 1 nieuws

Laatste kans: FOK! F1-manager sluit vanavond

Laatste kans: FOK! F1-manager sluit vanavond

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vanmorgen werd in Bahrein de eerste vrije training verreden voor de opener van het Formule 1-seizoen. Door de coronacrisis zijn de F1-regels en -auto’s nagenoeg gelijk aan het vorige seizoen, maar het blijft afwachten welk team het in de wedstrijd goed gaat doen. Als manager van je eigen team bij de FOK! Formule 1-manager kan je je eigen team opstellen om zo punten te scoren met de kwalificatie en de race.

Je hebt alleen niet te veel tijd meer. Vanavond om 23.59 uur worden alle teams vastgezet en kan je niet meer wisselen voor de eerste race. Zorg ervoor dat je team volledig maakt bij het teammanagement als je dat nog niet gedaan hebt.

Heb jij je team al ingevuld? Mooi zo! Dan weet je in ieder geval zeker dat je dit weekend punten kan scoren in de FOK! Formule 1-manager. Maar weet je het echt wel zeker dat dit de juiste combinatie is .. Je kunt tot vanavond 23.59 uur nog je team wijzigen!

Als je je nog niet hebt ingeschreven, doe dat dan alsnog! Inschrijven kan via deze link . Wil je meespelen, maar heb je nog geen account op FOK!? Registreer je dan hier !

We wensen je veel plezier met het seizoen 2021 van de FOK! Formule 1-manager!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Laatste kans: FOK! F1-manager sluit vanavond