Het laatste formule 1 nieuws

Lando Norris heeft Carlos Sainz met zijn overstap gepest: "Maar ik weet hoe karma werkt"

Lando Norris heeft Carlos Sainz met zijn overstap gepest: “Maar ik weet hoe karma werkt”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lando Norris heeft dit jaar de beste McLaren sinds jaren gekregen van zijn team en lijkt duidelijk naar voren geschoven te zijn in het middenveld. De Britse Formule 1-renstal staat ook ver boven Ferrari in de stand om de constructeurstitel. Het geeft de Brit een goed gevoel dat ze de Scuderia kunnen verslaan, toch wil hij nederig blijven. “We hebben de kans om Ferrari te verslaan” , begint Norris tegenover Reuters. “We hebben een kans om gedurende het hele seizoen tegen ze te vechten. Ik denk dat het veel voor ons als team betekent om de volgende stap te nemen en een team te verslaan wat al een aantal jaren, al vele jaren, vooraan in het veld zit, zodat we de progressie die we gemaakt hebben kunnen tonen. Het zou ons wat extra motivatie geven om door te gaan en ze ook in de toekomst te verslaan.”

De Brit heeft ook het vertrouwen in de toekomst, dat McLaren het Italiaanse Ferrari kan blijven verslaan, met name dit jaar. “We moeten onze upgrades nog brengen. Ferrari lijkt op het moment in een lastige positie te zitten”, vervolgt de coureur. “Ze hebben veel van hun grote updates al voor Boedapest gehad. Dus hebben wij goede hoop hen te verslaan, want ze presteren nog niet eens in de buurt van wat we van hen gewend zijn.”

Laat nu net zijn Norris’ teamgenoot volgend jaar naar Ferrari gaan, dus Carlos Sainz is inmiddels al veel geplaagd met zijn keuze. “Er zijn grappen gemaakt, maar niet om het erin te wrijven”, vertelt Norris. “Ik weet hoe karma werkt en hoe makkelijk dingen de andere kant op kunnen vallen. Ik denk dat we dit jaar ook naar wat races gaan, waar Ferrari ons vrij makkelijk kan verslaan en Carlos gaat dan zeggen: ‘Kijk, wie lacht er nu’. Ik weet dat de Formule 1 snel kan veranderen en ze gaan waarschijnlijk goed werk leveren. Ik denk dat ze teruggaan naar hun normale niveau van competitief zijn.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Lando Norris heeft Carlos Sainz met zijn overstap gepest: “Maar ik weet hoe karma werkt”