Het laatste formule 1 nieuws

Lando Norris koos ervoor om geen inhaalpoging bij Verstappen te doen: "Ik had Max kunnen pakken"

Lando Norris koos ervoor om geen inhaalpoging bij Verstappen te doen: “Ik had Max kunnen pakken”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lando Norris is ijzersterk aan het Formule 1-seizoen 2021 begonnen. De McLaren-coureur werd vierde in Bahrein en reed in Imola naar het podium. De Brit werd derde, maar reed na de herstart lange tijd op P2 totdat Lewis Hamilton hem vlak voor het einde inhaalde. Bij de herstart na de zware crash van Valtteri Bottas en George Russell spookte er even door zijn hoofd dat P1 mogelijk zou zijn. In een stream op Twitch vertelt Norris dat hij Max Verstappen had kunnen inhalen. Hij reed immers op de rode softs, terwijl de rest op mediums reed. Toch besloot de McLaren-coureur ervan af te zien.

“Als ik had geprobeerd om Max in te halen, had ik het podium niet gehaald. Dat had ik mijn banden te ver versleten en had Charles Leclerc me op het einde nog in kunnen halen. Ik denk dat ik Max wel had kunnen pakken. Misschien niet, maar ik had het graag willen proberen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Lando Norris koos ervoor om geen inhaalpoging bij Verstappen te doen: “Ik had Max kunnen pakken”