Het laatste formule 1 nieuws

Lawrence Barretto weet: "Max Verstappen voelt zich goed"

Lawrence Barretto weet: “Max Verstappen voelt zich goed”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Getty Images/Red Bull Contentpool | Max Verstappen – wintertest 2021 – dag 3 Lawrence Barretto, die schrijft voor de website van de Formule 1 , stelt tegenover F1TV dat de Red Bull RB16B snel is. De Brit verondersteld dat niet op basis van snelle rondetijden of hoe Verstappen en Perez over het circuit in Bahrein reden, maar puur op basis van hun lichaamstaal in de paddock.

Het valt Barretto vooral op dat Max Verstappen zich goed voelt. De ervaren journalist legt uit, hoe hij tot die conclusie komt. “Hoe meer en hoe vaker je coureurs spreekt, des te makkelijker wordt het om hun lichaamstaal te analyseren en te beoordelen hoe zij zich voelen”, aldus Barretto. “Je krijgt zo een idee van hoe ze zich voelen, zonder dat ze zelf ook maar iets zeggen. Hij Max merk je duidelijk dat hij zich goed voelt.”

Verstappen is er sowieso niet de man naar om onzin te verkopen aan de media. De Nederlander heeft intussen wel een reputatie opgebouwd bij de media. Hij windt er nooit doekjes omheen en zegt altijd waar het op staat. Dat weet Barretto ook uit ervaring. “Maar zijn [Max Verstappen, red.] houding verraadt dat het goed gaat. Hij heeft eerder al aangegeven dat de auto goed aanvoelt, en dat hebben ze in de laatste jaren niet gehad”, aldus Barretto.

Op vrijdag 26 maart begint om 12:30 uur de eerste vrije training voor de Grand Prix van Bahrein, waar het 2021 seizoen wordt geopend.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Lawrence Barretto weet: “Max Verstappen voelt zich goed”