Het laatste formule 1 nieuws

Leclerc verkiest Ferrari boven een contractaanbieding van Mercedes

Leclerc verkiest Ferrari boven een contractaanbieding van Mercedes

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Mercedes hoeft Charles Leclerc voorlopig nog geen contractaanbieding te doen. De jonge Monegask zit naar eigen zeggen helemaal op zijn plek bij Ferrari en wil met de Italiaanse grootmacht weer terug naar de top van de koningsklasse van de autosport.

“Mercedes doet uitstekend werk, en ik heb veel respect voor de manier waarop ze werken, maar ik blijf liever bij Ferrari, waar ik alles zal geven wat ik kan om het team de plaats terug te geven die het verdient “, vertelt Leclerc na de Grand Prix op het circuit van Imola in gesprek met het Duitse Sport Bild. Ferrari op de weg terug

Ferrari verkeerde begin dit seizoen in een serieuze crisis, maar inmiddels lijkt de renstal van Mattia Binotto aan de betere hand. Met Leclerc als kopman worden er weer top-vijf plaatsen gescoord en dus is de weg naar boven inmiddels ingezet.

“Ik houd van het rijden met Ferrari en ik ben er trots op, het is een legendarisch team in de Formule 1 ” , zegt Leclerc. “Het enige wat ik nu wil is onze motor en onze wagen terugbrengen naar het hoogste niveau. Ik ben er vrij zeker van dat dat ons gaat lukken.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Leclerc verkiest Ferrari boven een contractaanbieding van Mercedes