Het laatste formule 1 nieuws

Lewis Hamilton breekt officieel met manager

Lewis Hamilton breekt officieel met manager

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Manager Hamilton Lewis Hamilton heeft officieel afscheid genomen van zijn manager Marc Hynes. Hij was gedurende vijf jaar lang de rechterhand van de Formule 1-coureur, maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging voor de 43-jarige Engelsman. De twee zijn als vrienden uit elkaar gegaan.

Hynes was jarenlang de manager van Hamilton, maar daar is nu, vlak voor de start van het nieuwe seizoen, verandering in gekomen. De 43-jarige zou besloten hebben dat het een mooie tijd is geweest, maar dat hij op dit moment graag andere interesses wil najagen. Het laat een gat achter voor Hamilton, want Hynes hielp hem met veel verschillende zaken. Zo werd de coureur geholpen bij het runnen van Project 44 en was Hynes verantwoordelijk voor zowel de logistieke als zakelijke kant omtrent de loopbaan van de Mercedes -coureur.

Artikel gaat verder onder video

De twee Britten zijn als vrienden uit elkaar gegaan en de vriendschap blijft dan ook voortbestaan. “Marc is één van mijn beste vrienden en hij blijft één van mijn beste vrienden. Hij gaat andere geweldige dingen doen,” verklaart Hamilton. “We hebben geweldig samengewerkt en ik ben oprecht dankbaar en trots op alles dat we volgens mij samen hebben bereikt. Ik ben nu bezig met wat kleine herstructureringen en uiteindelijk zijn er plannen waar we voor de toekomst aan werken. Misschien zal er voor de korte termijn iemand komen, maar hoe ik het precies ga invullen moet ik nog uitzoeken.”

De timing is op z’n minst opmerkelijk te noemen, aangezien het seizoen over exact één week al officieel van start gaat. De kans is dus heel groot dat de Brit zonder manager aan het nieuwe seizoen zal gaan beginnen. Gelukkig heeft hij altijd nog zijn team en fysiotherapeute en goede vriendin Angela Cullen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Lewis Hamilton breekt officieel met manager

De leukste steden van Canada

De leukste steden van Canada

Slenter langs de Inner Harbour van Victoria op Vancouver Island, waan je in Parijs in het Franstalige Montréal en zet je cowboyhoed