Het laatste formule 1 nieuws

Lewis Hamilton contra Max Verstappen: "Geweldig en lang gevecht met Red Bull dit jaar"

Lewis Hamilton contra Max Verstappen: “Geweldig en lang gevecht met Red Bull dit jaar”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De wintertest heeft een onduidelijk beeld gegeven van de krachtsverhoudingen in de top van de Formule 1, maar er wordt veel verwacht van Red Bull. Het team van Max Verstappen en Sergio Perez kende een sterke test en noteerde snelle tijden. Dat in tegenstelling tot concurrent Mercedes, maar van de regerend wereldkampioen kun je ervan uitgaan dat ze er komend weekend staan als het seizoen van start gaat. De Zilverpijlen hebben wel vaker tijdens een test verstoppertje gespeeld. Lewis Hamilton heeft de laatste jaren relatief eenvoudig de titels aaneen kunnen rijgen en heeft wel zin in een close fight met Max Verstappen. “Red Bull heeft de laatste race van 2020 gewonnen, dus je kunt ervan uitgaan dat ze er bij de eerste race zullen staan. Als ze al niet vooraan staan”, aldus Hamilton voor de camera van Sky Sports F1.

Het is afwachten hoe goed de Mercedes dit jaar. Als we Hamilton en teambaas Toto Wolff moeten geloven, is de W12 nog niet wat het zou moeten zijn. Op naar een spannend seizoen? “Ik verwacht een geweldig en lang gevecht met Red Bull dit jaar”, zo sluit Hamilton af.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Lewis Hamilton contra Max Verstappen: “Geweldig en lang gevecht met Red Bull dit jaar”

De leukste steden van Canada

De leukste steden van Canada

Slenter langs de Inner Harbour van Victoria op Vancouver Island, waan je in Parijs in het Franstalige Montréal en zet je cowboyhoed