Het laatste formule 1 nieuws

Lewis Hamilton feliciteert Max Verstappen met pole: "Na de test dachten we verder achter te liggen"

Lewis Hamilton feliciteert Max Verstappen met pole: “Na de test dachten we verder achter te liggen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Alle Formule 1-fans kunnen zich opmaken voor een fraaie strijd om de wereldtitel tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen . Zo veel is duidelijk na de kwalificatie in Bahrein. Mercedes heeft tijdens de wintertest geen verstoppertje gespeeld, Red Bull heeft minimaal een gelijkwaardige zo niet sneller auto. In Q3 in Bahrein was Verstappen 0.388 sneller dan Hamilton en de Brit was dan ook onder de indruk van de snelheid van de concurrent. “Alle credits naar Max, hij deed het geweldig en was dat laatste rondje echt heel snel”, zo keek Hamilton terug in het interview met David Coulthard. “Ik heb echt gepusht voor een snel rondje en ik was ook snel, maar helaas was het niet goed genoeg. Dit was het beste dat ik in me had.”

Mercedes meldde na de wintertest balansproblemen en wil zich terugvechten. Volgens Hamilton is daar al een begin mee gemaakt. “Sinds de test heeft het team goed werk geleverd om de auto te verbeteren. Ook in de fabriek is hard gewerkt, vooral op het gebied van de aerodynamica. Alleen door hard te werken kunnen we dichter bij Red Bull komen . Als ik eerlijk ben, staan we nu al dichter bij dan we na de wintertest dachten. We dachten verder achter te liggen.” The competition we’ve been waiting for. � This is going to be a special season, Team! pic.twitter.com/S3UxRnqz1S — Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) March 27, 2021

Lees het hele artikel op de volgende pagina Lewis Hamilton feliciteert Max Verstappen met pole: “Na de test dachten we verder achter te liggen”