Het laatste formule 1 nieuws

Lewis Hamilton stapt in de simulator: "Alles in je arsenaal aan wapens moet mobiliseren om Max Verstappen te verslaan"

Lewis Hamilton stapt in de simulator: “Alles in je arsenaal aan wapens moet mobiliseren om Max Verstappen te verslaan”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton was niet zo’n fan van de simulator. Nu het gevecht met Max Verstappen op het scherpst van de snede lijkt te gaan, stapt ook de wereldkampioen Formule 1 in de simulator. Volgens Mercedes-teambaas bewijst dat dat de Brit niets ongebruikt laat om de Nederlander te verslaan. “De simulator was in het verleden niet zijn meest favoriete tool”, aldus Wolff tegenover GP Fans. “We hebben het ontwikkeld tot een niveau dat het behoorlijk goed is, misschien de beste in zijn klasse en hij begint er de voordelen van in te zien. Dit gevecht is zo zwaar, dat je elke marginale winst moet pakken en dat is waar we samen zo’n progressie hebben gemaakt om de auto beter te begrijpen, ook met de tool van de simulator.”

“We hebben een tekort wat betreft prestatievermogen en dat is waarom je alles in je arsenaal aan wapens moet mobiliseren en dat is wat we doen als coureur en team”, legt de Oostenrijker uit.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Lewis Hamilton stapt in de simulator: “Alles in je arsenaal aan wapens moet mobiliseren om Max Verstappen te verslaan”