Het laatste formule 1 nieuws

Live: Derde vrije training Formule 1 GP Turkije 2021

Live: Derde vrije training Formule 1 GP Turkije 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton was op vrijdag in Turkije oppermachtig en Max Verstappen stond op ruime achterstand. De Nederlander kwakkelde de hele dag met de balans van zijn Red Bull RB16B. Op weg naar de derde vrije training is er hard gewerkt door de mannen en vrouwen van Red Bull op het circuit en in de fabriek, om zo een betere zaterdag te kennen.

Gaat dat lukken? Je leest het allemaal in onze liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we je van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de derde training in Turkije. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blok. De FIA heeft nieuwe hobbels geïnstalleerd om coureurs te ontmoedigen wijd te gaan in bocht één �

Regen zal de problemen van Verstappen niet oplossen

Dat beweert althans teambaas Christian Horner in gesprek met onder meer RacingNews365 . De regen op zaterdag brengt weer een nieuwe uitdaging met zich mee. Het wordt interessant om te zien wat de weersomstandigheden gaan doen. Het is wederom een andere factor om rekening mee te houden, maar ik denk dat onze problemen ook in de regen naar voren zullen komen”, zo vreest de Brit.

Lees hier het hele artikel.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Live: Derde vrije training Formule 1 GP Turkije 2021