Het laatste formule 1 nieuws

Live derde vrije training Formule 1 GP Verenigde Staten 2021

Live derde vrije training Formule 1 GP Verenigde Staten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Op vrijdag leek Mercedes in eerste instantie ongenaakbaar, maar het gat dat Lewis Hamilton en Valtteri Bottas in de ochtend sloegen richting Max Verstappen , leek na de tweede vrije training niet onoverbrugbaar. In VT3 gaat de Nederlander er alles aan doen om het gat met het oog op de kwalificatie te dichten.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand tijdens de training. In de blog delen we alle laatste ontwikkelingen vanaf het Circuit of the Americas. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blog. Daar zijn natuurlijk beelden van

Cowboy Albon is ook van de partij. Hij stapt als quizmaster en passagier aan boord bij Max en Checo. Hilarisch

Hoe staat het ervoor?

In VT1 leek Mercedes een enorm gat te slaan naar Red Bull, maar in de tweede vrije training waren de verschillen kleiner. Op racepace waren de twee teams ongeveer van hetzelfde niveau, dus er valt wel degelijk wat te halen dit weekend voor Max Verstappen in de strijd met Lewis Hamilton. Hij hoopt die opwaartse trend in de training en natuurlijk de kwalificatie voor te kunnen zetten. Goedeavond en welkom in de liveblog!

Het is zaterdagavond en voor de eerste keer dit seizoenen beginnen we rijkelijk laat met het Formule 1-spektakel. In de derde vrije training hoopt Max Verstappen het gat naar Mercedes verder te dichten voorafgaand aan de o zo belangrijke kwalificatie later vanavond. In onze liveblog mis je niets van alle actie!

Het is een uiterst technisch circuit, waar een foutje zo is gemaakt. Dit blijkt als Rudy van Buren je onboard meeneemt voor een hotlap in het decor van de Grand Prix van de Verenigde Staten.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Live derde vrije training Formule 1 GP Verenigde Staten 2021