Het laatste formule 1 nieuws

Live eerste vrije training Formule 1 GP Bahrein 2021

Live eerste vrije training Formule 1 GP Bahrein 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Er staat vandaag twee keer een uur trainen op het programma. Dat is anders dan in voorgaande jaren, waarin er twee keer anderhalf uur werd getraind. Het maakt dat de teams hetzelfde programma in kortere tijd af moeten werken, met als het goed is meer drukte op de baan tot gevolg. Voor het eerst ook zien we Max Verstappen en Sergio Perez namens Red Bull tegelijk top de baan.

Onderstaand vind je de livetiming en liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de eerste vrije training in Sakhir. Je kan eenvoudig switchen tussen livetiming en liveblog in het onderstaande blok. Kan Verstappen de dominantie van Mercedes en Hamilton eindelijk doorbreken?

De Grand Prix van Bahrein was tot vorig jaar nog niet de race waarin Max Verstappen veel geluk kende. In 2020 wist hij echter een solide tweede plaatst te veroveren, maar dit jaar gaat hij voor niets minder dan de overwinning. Kan hij de sterke lijn van vorig seizoen doortrekken? Mazepin heeft nieuws

Welkom terug Honda!

Hamilton geniet: “Ben nog nooit zo opgewonden geweest”

Lewis Hamilton manoeuvreert Mercedes wederom in de underdog positie als hem in Bahrein gevraagd wordt naar de favoriet voor het weekend. De zevenvoudig wereldkampioen kijkt bijzonder uit naar de start van het nieuwe F1-seizoen. Verstappen in Bahrein: van zero to hero

Nederlanders in de Formule 2

Ook dit jaar rijdt de Formule 2 in het voorprogramma van de Formule 1. Waar vorig jaar MP Motorsport het enige Nederlandse tintje in de klasse was, rijden dit jaar twee Nederlanders mee.

Bent Viscaal maakte de stap van de Formule 3 naar de Formule 2 en rijdt voor Trident. Hij tekende vooralsnog voor een ronde, en hoopt het hele seizoen te rijden.Richard Verschoor was de laatste coureur die een stoeltje in de Formule 2 bemachtigde. Hij tekende net als Viscaal voor een ronde, bij het Nederlandse MP Motorsport. We zijn er bijna!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Live eerste vrije training Formule 1 GP Bahrein 2021