Het laatste formule 1 nieuws

Live eerste vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021

Live eerste vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na de stratencircuits van Monaco en Bakoe is het nu tijd voor een ‘normaal’ circuit: Paul Ricard. Het circuit dat gekenmerkt wordt door de grote uitloop- en asfaltstroken naast de baan, in de kleuren rood en blauw.

Max Verstappen was razendsnel in de afgelopen twee races, alleen een klapband kon hem van een dubbelzege afhouden. Op Franse bodem hoopt hij sportief revanche te nemen. Lewis Hamilton en Mercedes scoorden geen punten in Bakoe. Na twee mindere races hopen beiden terug te keren op het ereschavot.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de eerste vrije training in Frankrijk. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blok. Charles Leclerc met speciale helm in Frankrijk

Welkom bij de liveblog voor de eerste vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk, op het circuit Paul Ricard. Wij houden jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in Frankrijk, inclusief live timing. Je kan eenvoudig switchen tussen de liveblog en livetiming.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Live eerste vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021