Het laatste formule 1 nieuws

Live eerste vrije training Formule 1 GP Hongarije 2020

Live eerste vrije training Formule 1 GP Hongarije 2020

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Op het ‘Mickey Mouse-circuit’, waar downforce van groot belang is en motorvermogen wat minder, hoopt Red Bull dit raceweekend echt aanspraak te maken op de overwinning. Tijdens de eerste vrije training zal het team van Max Verstappen en Alexander Albon een eerste indruk kunnen vormen over of dit echt mogelijk is.

Onderstaand vind je de livetiming en liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de eerste vrije training op de Hungaroring. Je kan eenvoudig switchen tussen livetiming en liveblog in het onderstaande blok. Vettel flink in gesprek (geweest)

De Ferrari-coureur is natuurlijk op zoek naar een zitje voor de 2021 en ja, hij heeft bevestigd ook met Red Bull te hebben gesproken. Racing Point heeft ook al een belletje gekregen en van Mercedes zei hij twee weken geleden al dat hij dat wel zag zitten. Nieuwe Ferrari-rel in de kiem gesmoord

Het was duidelijk op de donderdag in Hongarije. Beide Ferrari -coureurs claimden dat men de touche op de Red Bull Ring achter zich hadden gelaten. Een rel werd gauw in de kiem gesmoord toen Charles Leclerc openlijk schuld voor het incident bekende en zijn excuses aanbood. 2021-grid krijgt vorm na Williams-bekendmakingen

Verstappen ‘realistisch maar strijdlustig’

Red Bull werd op de Red Bull Ring flink op achterstand gereden door Mercedes. De titeldroom wil men nu nog niet opgeven, maar Verstappen riep op de donderdag wel op tot realisme. Het is een illusie om te denken dat Mercedes zomaar verslagen kan worden, maar er komen kansen om ze te pakken, zo meent Verstappen. Regen, regen en nog eens regen?

Het kan zomaar. Voor elke dag is er een redelijke kans op regen en onweer, maar zo extreem als in Oostenrijk zal het naar verwachting geen moment worden. Dat we op enig moment gedurende het weekend regenbanden gaan zien, lijkt een zekerheidje, Goedemorgen en van harte welkom in de RacingNews365-liveblog!

Het derde Grand Prix-weekend van het jaar staat op het punt van beginnen. Na een dubbele […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Live eerste vrije training Formule 1 GP Hongarije 2020