Het laatste formule 1 nieuws

Live eerste vrije training Formule 1 GP italië 2021

Live eerste vrije training Formule 1 GP italië 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen is in Italië na zijn prachtige overwinning op Circuit Zandvoort als de nieuwe kampioenschapsleider gearriveerd in Monza. Dit weekend verwacht hij het lastiger krijgen, maar vergis je niet. Ook voor Mercedes zorgt de nieuwe weekendopzet voor hoofdbrekens. Ook bij de kampioensformatie moet alles in dit ene uur op zijn plek vallen.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de eerste vrije training in Italië. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blok. Dit is waar we racen!

Goedemiddag!

Wat later dan normaal, maar ook in dit weekend met afwijkende tijden ben je van harte welkom in dit liveblog over de eerste vrije training. Het zal een drukke sessie worden, want komend uur moet met al de ideale afstelling zien te vinden voor de kwalificatie van later vandaag!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Live eerste vrije training Formule 1 GP italië 2021