Het laatste formule 1 nieuws

LIVE | Eerste vrije training voor de Grand Prix van Rusland 2021

LIVE | Eerste vrije training voor de Grand Prix van Rusland 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dit weekend is het tijd voor de Grand Prix van Rusland. De Formule 1 rijdt dit weekend op het circuit van Sochi. We beginnen met de eerste vrije training. De eerste vrije training geeft de coureurs de gelegenheid om de baan te verkennen en om zoveel mogelijk data op te doen. Je volgt deze eerste vrije training met het liveblog van GPblog.

De Grand Prix van Rusland staat ondertussen al een aantal jaar op de kalender en wordt sinds 2014 op het circuit van Sochi gereden. Sinds 2014 heeft Mercedes hier nog niet verloren. Er wordt veel verwacht van Mercedes en dus zullen ze er alles aan doen om hier ook dit jaar te presteren.

We zagen vorig Grand Prix-weekend in Italië nog dat de McLaren-coureurs konden profiteren van het gevecht tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton en daardoor een overwinning en een tweede plek op hun naam konden schrijven. Dit weekend is de kans ook zeker aanwezig dat McLaren goed zal presteren, aangezien zij beschikken over de Mercedes-motor die op dit circuit dominant is.

De eerste vrije training kan al meteen inzichten geven over hoe de verhoudingen liggen dit weekend. Alle teams zullen het eerste uur trainingstijd optimaal willen benutten. Dit weekend zal in ieder geval veel spektakel opleveren en ontzettend belangrijk worden voor het kampioenschap. LIVEBLOG | Eerste vrije training voor de Grand Prix van Rusland 2021

Lees het hele artikel op de volgende pagina LIVE | Eerste vrije training voor de Grand Prix van Rusland 2021