Het laatste formule 1 nieuws

Live Formule 1 wintertest 14 maart met Perez én Verstappen

Live Formule 1 wintertest 14 maart met Perez én Verstappen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 wintertestdagen zijn al bijna voorbij. Deze zondag staat de derde en laatste testdag op het programma. De teams hebben nog in totaal acht uur de tijd om zoveel mogelijk meters te maken en alle aspecten van hun wagen uitgebreid te testen.

Sergio Perez mag in de ochtend achter het stuur van de Red Bull RB16B kruipen, terwijl Max Verstappen de middag op zich neemt. Bij concurrent Mercedes gaat Valtteri Bottas in de ochtend verder waar hij zaterdagmiddag was gebleven, terwijl Lewis Hamilton de testdriedaagse afsluit.

Grote vraag is of de teams op zondag het achterste van de tong zullen laten zien en zo snel mogelijke tijden willen neerzetten.

Onderstaand vind je de livetiming en liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de testdag, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de test in Bahrein. Je kan eenvoudig switchen tussen livetiming en liveblog in het onderstaande blok.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Live Formule 1 wintertest 14 maart met Perez én Verstappen

De leukste steden van Canada

De leukste steden van Canada

Slenter langs de Inner Harbour van Victoria op Vancouver Island, waan je in Parijs in het Franstalige Montréal en zet je cowboyhoed