Het laatste formule 1 nieuws

LIVE: McLaren onthult eindelijk wat haar mysterieuze aankondiging is

LIVE: McLaren onthult eindelijk wat haar mysterieuze aankondiging is

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

McLaren komt op zondagavond met een hele bijzondere aankondiging. Het team heeft op haar social media-kanalen al door laten schemeren dat het te maken heeft met de Grand Prix van Monaco en dat het erg ‘bold’ is.

Het Formule 1-team van McLaren heeft eerder deze week een speciaal evenement georganiseerd voor de geschreven pers. Voor het eerst in lange tijd mochten de journalisten weer fysiek aanwezig zijn bij een team-evenement, wat voor velen dan ook een grote verademing was. “Er komt iets wat ontzettend cool is aan bij McLaren. Zorg dat je aankomende zondag om 18:00 [19:00 Nederlandse tijd, red.] op hun YouTube-account bent”, zo vertelde Lawrence Baretto via Twitter.

Inmiddels is de zondagavond aangebroken en is het dan eindelijk tijd om te ontdekken wat voor verrassing het team van McLaren voor ons in petto heeft. Op social media heeft men al door laten schemeren dat het te maken heeft met de Grand Prix van Monaco van aankomend weekend. De aankondiging zal om 19:00 Nederlandse tijd gedaan worden via een livestream, die via de onderstaande link te bekijken is.

Lees het hele artikel op de volgende pagina LIVE: McLaren onthult eindelijk wat haar mysterieuze aankondiging is