Het laatste formule 1 nieuws

Live sprintkwalificatie race Formule 1 GP Groot-Brittannië 2021

Live sprintkwalificatie race Formule 1 GP Groot-Brittannië 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De eerste sprintkwalificatie race in de geschiedenis van de Formule 1 is een feit. Lewis Hamilton en Max Verstappen hebben zich de eerste startrij toegeëigend. Belangrijk gaat zijn op welke banden de coureurs van plan zijn (of durven) te starten.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de sprintkwalificatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de sprintkwalificatie in Groot-Brittannië. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blok. Het Wilhelmus klinkt al één keer vandaag

Oranje boven ��
Richard Verschoor wint op het prestigieuze Silverstone voor het eerst een race in de F2 �

De Nederlander van MP Motorsport startte op pole en reed foutloos richting de eindstreep �

Kan Max zijn goede voorbeeld volgen? � #ZiggoSport #F2 #Verschoor pic.twitter.com/e8tJmWHFK2 — Ziggo Sport F1 (@ZiggoSportF1) July 17, 2021 Goedemiddag!

Hartelijk welkom in het liveverslag van de eerste sprintkwalificatie ooit. We gaan straks 100 kilometer racen, wat als het goed is in iets minder dan een halfuur gepiept moet zijn. Er zijn nog veel vragen onbeantwoord gebleven, waarvan de belangrijkste is: op welke banden gaan de coureurs van start?

Lees het hele artikel op de volgende pagina Live sprintkwalificatie race Formule 1 GP Groot-Brittannië 2021