Het laatste formule 1 nieuws

Live tweede vrije training Formule 1 GP Azerbeidzjan 2021

Live tweede vrije training Formule 1 GP Azerbeidzjan 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tijdens de eerste vrije training in de straten van Bakoe liet Max Verstappen zich meteen gelden. De Nederlander was het snelste van allemaal en het gat naar de Mercedes -coureurs was groot. Zij waren niet eens in de top vijf te vinden. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas zullen zichzelf willen verbeteren, terwijl de Red Bull -coureur er nog een schepje bovenop zal willen doen.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de tweede vrije training in Azerbeidzjan. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blog. Verstappen is onderweg naar de garage ���, op zijn gele sloffen �

Genoeg fouten in de eerste training. Een compilatie:

Verstappen op schoenen Perez na een foutje! �

Hoe is de eerste training verlopen?

De eerste vrije training was een prooi voor Max Verstappen, die de snelste man op de baan was. Net als twee weken geleden zaten de Ferrari-coureurs er weer goed bij, terwijl Mercedes het af liet weten. Er waren veel uitstapjes van verschillende coureurs, waaronder Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. De Red Bull-coureurs waren eigenlijk de enigen die hun wagen te allen tijde binnen de lijnen hielden.

Het gehele verslag, in iets meer detail, kan je hier terugvinden.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Live tweede vrije training Formule 1 GP Azerbeidzjan 2021